Project Category: Activități extracurriculare

Prima pagină » Programe » Activități extracurriculare
Project
Concursuri interactive

Concursuri interactive

Concursurile interactive sunt activități care ne oferă oportunitatea de a ne măsura cunoștințele și abilitățile cu ale altor copii sau educatori din grădiniță, de a ne afirma și de a ne aprecia reciproc, de a ne distra și de a învăța împreună.

Project
Lecții deschise

Lecții deschise

Lecțiile deschise sunt activități care ne oferă oportunitatea de a implica părinții în procesul nostru de învățare, de a le împărtăși experiențele și cunoștințele noastre, de a le exprima opiniile și sugestiile, de a ne consolida relația cu ei și cu cadrele didactice.

Project
Spectacole de circ

Spectacole de circ

Spectacolele de circ sunt activități care ne oferă oportunitatea de a ne distra și de a ne uimi de numerele artistice ale acrobaților, clovnilor, dresorilor, etc.

Project
Vizite la grădina botanică

Vizite la grădina botanică

Vizitele la grădina botanică sunt activități care ne oferă oportunitatea de a observa și de a cunoaște diverse plante și flori, de a învăța despre caracteristicile și rolul lor în natură, de a ne dezvolta simțurile și aprecierea față de ele.

Project
Vizite la grădina zoologică

Vizite la grădina zoologică

Vizitele la grădina zoologică sunt activități care ne oferă oportunitatea de a observa și de a cunoaște diverse animale sălbatice, de a învăța despre caracteristicile și mediul lor de viață, de a ne dezvolta curiozitatea și respectul față de ele.

Project
Vizite la teatru

Vizite la teatru

Vizitele la teatru sunt activități care ne oferă oportunitatea de a ne bucura de spectacole artistice adaptate la vârsta și nivelul nostru, de a ne dezvolta imaginația și sensibilitatea artistică, de a ne exprima impresiile și emoțiile.

Project
Vizite la ferma animalelor

Vizite la ferma animalelor

Vizitele la ferma animalelor sunt activități care ne oferă oportunitatea de a observa și de a interacționa cu diverse animale domestice, de a învăța despre caracteristicile și nevoile lor, de a ne dezvolta empatia și responsabilitatea față de ele.

Project
Vizite la muzee

Vizite la muzee

Vizitele la muzee sunt activități care ne oferă oportunitatea de a cunoaște și de a aprecia diverse aspecte ale culturii, istoriei, artei, științei, etc.

Project
Concursuri naționale

Concursuri naționale

Concursurile naționale și evenimentele organizate în afara instituțiilor noastre sunt activități care ne oferă oportunitatea de a ne măsura cunoștințele și abilitățile cu ale altor copii din țară, de a ne face noi prieteni și de a ne bucura de experiențe noi și interesante.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.