Despre Noi

GRADINITA WONDERLAND

Gradinita Wonderland isi propune sa aduca un plus de valoare activitatii educationale de tip prescolar.
Ne dorim sa fim diferiti, atat prin intermediul programelor educationale implementate (curriculare, extracurriculare si optionale), cat si prin grija si atentia deosebita acordata evolutiei individuale a fiecarui copil in parte, astfel incat acesta sa reuseasca cu ajutorul nostru sa-si descopere adevaratele aptitudini si sa-si dezvolte propria personalitate fiind sustinut de profesionisti (educatoare, invatatoare, logoped, medic, asistena medicala si personal auxiliar).

Gradinita Wonderland dispune de doua sedii situate in Bucuresti, in cadrul carora copii beneficieaza de dotari de ultima generatie, bucatarie proprie, sali de clasa spatioase, spatiu de joaca.

Programele educationale propuse sunt adaptate cerintelor actuale si prevad:
• programe educationale curriculare: conform programei de invatamant ceruta de MECI (MECTS);
• programe educationale optionale (la cererea parintilor): limba engleza, limba germana, educatie fizica, inot, dans sportiv, teatru, pictura, muzica, origami.
• programe educationale extracurriculare: vizite la muzee, vizionarea de spectacole de circ si teatru de papusi, excursii tematice, activitati recreative in aer liber, serbari cu ocazia zilei de nastere/nume, serbari cu diverse ocazii (Craciun, Paste, Ziua Mamei, Ziua Copilului) etc;

Cadrele didactice care isi desfasoara activitatea in cadrul gradinitei Wonderland sunt selectionate cu multa grija, in functie de pregatirea corespunzatoare domeniului de activitate si de performantele profesionale ale fiecaruia in parte.

DESCOPERA MAGIA EDUCATIEI…

Echipa gradinitei Wonderland impreuna cu educatoarele, medicul, asistenta medicala si personalul auxiliar, formeaza un mediu de lucru omogen avand ca principal scop educarea, ingrijirea, protectia si evaluarea individuala a evolutiei micutilor prescolari.
Ne desfasuram activitatea intr-un climat plin de afectiune, linistit, cu profesionalism si daruire.

Gradinita Wonderland isi propune ca pe parcursul unui ciclu de invatamant sa obtina performante atat la nivel individual cat si de grup, deoarece socializarea, comunicarea, spiritul de echipa sunt numai cateva din dezideratele noastre.