Categories: Program zilnic

Prima pagină » Program zilnic
Orar

Jocuri și activități didactice

Copiii continuă să participe la jocuri și activități didactice, care le consolidează cunoștințele și le diversifică experiențele. Jocurile și activitățile didactice sunt alese în funcție de temele abordate în programul educativ, dar și de interesele și sugestiile copiilor.

Orar
Cină

Cină

Cină: Copiii vor primi o cină savuroasă și hrănitoare, care le va oferi nutrienții necesari pentru o noapte liniștită. Cina este compusă din legume, paste sau alte alimente gustoase și sănătoase.

Orar
Activități recreative

Activități recreative

Activități recreative: Copiii vor avea ocazia să se joace liber și să se distreze într-un spațiu sigur și amenajat cu jucării și materiale educative. Activitățile recreative le vor stimula imaginația, curiozitatea și spiritul de echipă.

Orar
Gustare

Gustare

Gustarea de după-amiază: Copiii vor primi o gustare ușoară și sățioasă, care le va reîmprospăta energia și le va pregăti pentru activitățile de după-amiază. Gustarea este compusă din produse lactate, cereale integrale, legume sau alte alimente recomandate de nutriționiști.

Orar
Somn

Somn

Somn: Copiii vor avea un moment de odihnă după prânz, în care vor putea dormi sau relaxa în condiții optime de confort și liniște. Somnul este esențial pentru sănătatea fizică și mentală a copiilor, contribuind la creșterea lor armonioasă.

Orar
Prânz

Prânz

Masa de prânz: Copiii vor primi un prânz delicios și nutritiv, care le va satisface apetitul și le va asigura aportul caloric necesar pentru restul zilei. Prânzul este pregătit cu ingrediente proaspete și naturale, fără conservanți sau aditivi alimentari.

Orar
Gustare de fructe

Gustare de fructe

Gustare de fructe: Copiii vor avea o pauză de gustare, în care vor savura fructe proaspete și gustoase, bogate în vitamine și antioxidanți. Gustarea fructe este un mod sănătos și natural de a-și potoli foamea și de a-și hidrata organismul.

Orar
Program educativ

Program educativ

Program educativ: Copiii vor participa la activități didactice și ludice, care le vor dezvolta abilitățile cognitive, sociale, emoționale și creative. Programul educativ este elaborat de specialiști în domeniul învățământului preșcolar și se bazează pe metode moderne și eficiente de predare și învățare.

Orar
Mic dejun

Mic dejun

Mic dejun: Copiii vor primi un mic dejun echilibrat și variat, care le va oferi energia necesară pentru întreaga dimineață. Meniul este adaptat preferințelor și nevoilor fiecărui copil, respectând principiile unei nutriții corecte.

Orar

Activități didactice

Primirea copiilor: Copiii sunt întâmpinați cu zâmbetul și căldura de către educatoarele noastre, care le asigură un mediu sigur și confortabil. Copiii își lasă lucrurile în vestiar și se pregătesc pentru activitățile zilei.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.