Academy 11:30 – 18:00

1650 RON
Academy 11:30 – 18:00

Programul Wonderland Academy  este un serviciu oferit de Grădinița Wonderland 3 din Str. Mureșana nr. 26, București, Sector 3, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, care frecventează școala primară. Acest program are ca scop sprijinirea copiilor în realizarea temelor școlare, dezvoltarea abilităților sociale și emoționale și oferirea unui mediu sigur și plăcut pentru petrecerea timpului liber. Programul se desfășoară după următorul orar:

  • Preluare de la școală: Copiii sunt preluați de la școala lor de către personalul grădiniței, care îi transportă cu mașina sau cu microbuzul până la sediul grădiniței. Copiii sunt însoțiți și supravegheați pe tot parcursul drumului.
  • Masa de prânz: Copiii se așează la masa de prânz, unde le este servit un meniu variat și nutritiv. Copiii au posibilitatea să aleagă dintre mai multe variante de meniu, în funcție de preferințele și nevoile lor alimentare. Copiii sunt încurajați să mănânce singuri, să folosească tacâmurile și să respecte regulile de igienă și bună purtare la masă.
  • Activități recreative: Copiii se bucură de activități recreative, care au ca scop relaxarea și distracția lor. Activitățile recreative pot fi: jocuri de societate, jocuri video, desen, pictură, modelaj, origami etc. Copiii sunt liberi să își aleagă activitatea preferată sau să propună una nouă.
  • Efectuarea temelor: Copiii se ocupă de efectuarea temelor școlare, sub îndrumarea și asistența personalului grădiniței. Personalul grădiniței are pregătire pedagogică și experiență în lucrul cu copiii. Personalul grădiniței verifică corectitudinea și calitatea temelor, oferind feedback constructiv și apreciativ copiilor.
  • Gustare: Copiii primesc o gustare ușoară, în care le este oferit un fruct proaspăt și un suc natural sau o apă plată sau minerală. Copiii sunt îndrumați să spele fructele înainte de a le consuma și să arunce cojile la coșul de gunoi.
  • Activități recreative: Copiii se întorc la activitățile recreative, care continuă pe baza preferințelor și sugestiilor lor. Copiii au ocazia să folosească diverse materiale și resurse recreative, precum: cărți, reviste, jucării, păpuși, mașinuțe etc. Copiii sunt sprijiniți să își exprime creativitatea și imaginația prin activitățile pe care le aleg.
  • Activități opționale: Copiii pot opta pentru una dintre activitățile opționale oferite de grădinița Wonderland, care au ca scop dezvoltarea unor talente sau pasiuni specifice. Activitățile opționale pot fi: cursuri de limbi străine, cursuri de informatică, cursuri de dans, cursuri de muzică, cursuri de sport etc. Copiii sunt înscriși la activitatea opțională dorită, în funcție de disponibilitatea locurilor și a orarului.
  • Preluare copiilor: Copiii sunt preluați de la grădinița Wonderland 3 de către părinții lor, care îi așteaptă la intrarea în grădiniță. Părinții sunt informați despre activitățile și progresele copiilor lor de către personalul grădiniței. Părinții sunt rugați să respecte ora de preluare a copiilor, pentru a nu le perturba programul și starea de bine.

Programul Wonderland Academy pentru școlari se desfășoară de luni până vineri, între orele 11:30 și 18:00.

Costul lunar al programului este de 1650 RON, iar înscrierile se fac online pe site-ul grădiniței. Transportul copiilor de la școală și până la Grădinița Wonderland 3 este inclus în preț. Pentru mai multe informații sau înscrieri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de email afișate pe site-ul nostru. Vă așteptăm cu drag! 😊

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.