Categories: Alimentație

Prima pagină » Program zilnic » Alimentație
Orar
Cină

Cină

Cină: Copiii vor primi o cină savuroasă și hrănitoare, care le va oferi nutrienții necesari pentru o noapte liniștită. Cina este compusă din legume, paste sau alte alimente gustoase și sănătoase.

Orar
Gustare

Gustare

Gustarea de după-amiază: Copiii vor primi o gustare ușoară și sățioasă, care le va reîmprospăta energia și le va pregăti pentru activitățile de după-amiază. Gustarea este compusă din produse lactate, cereale integrale, legume sau alte alimente recomandate de nutriționiști.

Orar
Prânz

Prânz

Masa de prânz: Copiii vor primi un prânz delicios și nutritiv, care le va satisface apetitul și le va asigura aportul caloric necesar pentru restul zilei. Prânzul este pregătit cu ingrediente proaspete și naturale, fără conservanți sau aditivi alimentari.

Orar
Gustare de fructe

Gustare de fructe

Gustare de fructe: Copiii vor avea o pauză de gustare, în care vor savura fructe proaspete și gustoase, bogate în vitamine și antioxidanți. Gustarea fructe este un mod sănătos și natural de a-și potoli foamea și de a-și hidrata organismul.

Orar
Mic dejun

Mic dejun

Mic dejun: Copiii vor primi un mic dejun echilibrat și variat, care le va oferi energia necesară pentru întreaga dimineață. Meniul este adaptat preferințelor și nevoilor fiecărui copil, respectând principiile unei nutriții corecte.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.