Zâmbet 07:30 – 16:30

1700 RON
Zâmbet 07:30 – 16:30

Acest program este destinat copiilor care doresc să beneficieze de o educație de calitate, de o alimentație sănătoasă și de o atmosferă plăcută și stimulantă. Programul include:

 • Primirea copiilor: Copiii sunt întâmpinați cu zâmbetul și căldura de către educatoarele noastre, care le asigură un mediu sigur și confortabil. Copiii își lasă lucrurile în vestiar și se pregătesc pentru activitățile zilei.
 • Jocuri și activități didactice: Copiii participă la jocuri și activități didactice, care le trezesc interesul și le dezvoltă abilitățile cognitive, sociale, emoționale și creative. Jocurile și activitățile didactice sunt adaptate la nivelul și ritmul fiecărui copil, respectând particularitățile și nevoile lui.
 • Activități de dezvoltare personală: Copiii participă la activități de dezvoltare personală, care le încurajează încrederea în sine, autonomia, responsabilitatea și cooperarea. Activitățile de dezvoltare personală sunt concepute pentru a stimula potențialul și talentul fiecărui copil, oferindu-i oportunitatea de a se exprima liber și autentic.
 • Servirea micului dejun: Copiii primesc un mic dejun echilibrat și variat, care le oferă energia necesară pentru întreaga dimineață. Meniul este adaptat preferințelor și nevoilor fiecărui copil, respectând principiile unei nutriții corecte.
 • Program educativ: Copiii participă la programul educativ, care este elaborat de specialiști în domeniul învățământului preșcolar și se bazează pe metode moderne și eficiente de predare și învățare. Programul educativ cuprinde activități pe domenii experiențiale, care acoperă diverse arii de cunoaștere, cum ar fi: limbaj și comunicare, matematică, științe, arte, educație fizică etc.
 • Gustare de fructe: Copiii au o pauză de gustare, în care savurează fructe proaspete și gustoase, bogate în vitamine și antioxidanți. Gustarea de fructe este un mod sănătos și natural de a-și potoli foamea și de a-și hidrata organismul.
 • Jocuri și activități didactice: Copiii continuă să participe la jocuri și activități didactice, care le consolidează cunoștințele și le diversifică experiențele. Jocurile și activitățile didactice sunt alese în funcție de temele abordate în programul educativ, dar și de interesele și sugestiile copiilor.
 • Activități recreative: Copiii au ocazia să se joace liber și să se distreze într-un spațiu sigur și amenajat cu jucării și materiale educative. Activitățile recreative le stimulează imaginația, curiozitatea și spiritul de echipă.
 • Activități opționale: Copiii au posibilitatea să aleagă dintre mai multe activități opționale, care le oferă oportunitatea de a descoperi noi domenii de interes sau de a-și aprofunda pasiunile. Activitățile opționale pot fi: limbi străine, muzică, dans, teatru, pictură etc.
 • Jocuri de mișcare: Copiii participă la jocuri de mișcare, care le îmbunătățesc starea fizică și psihică. Jocurile de mișcare sunt concepute pentru a dezvolta coordonarea, echilibrul, forța, viteza și rezistența copiilor, dar și pentru a le oferi plăcere și relaxare.
 • Masa de prânz: Copiii primesc o masă de prânz delicioasă și nutritivă, care le satisface apetitul și le asigură aportul caloric necesar pentru restul zilei. Masa de prânz este pregătită cu ingrediente proaspete și naturale, fără conservanți sau aditivi alimentari.
 • Somn: Copiii au un moment de odihnă după masa de prânz, în care pot dormi sau se pot relaxa în condiții optime de confort și liniște. Somnul este esențial pentru sănătatea fizică și mentală a copiilor, contribuind la creșterea lor armonioasă.
 • Gustare: Copiii primesc o gustare ușoară și sățioasă, care le reîmprospătează energia și le pregătește pentru activitățile de după-amiază. Gustarea este compusă din produse lactate, cereale integrale, legume sau alte alimente recomandate de nutriționiști.

Programul Wonderland Zâmbet este o opțiune ideală pentru părinții care își doresc ca micuții lor să petreacă o zi întreagă plină de bucurie, învățare și socializare, dar și să se bucure de o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Costul lunar al programului este de 1700 RON, care include toate serviciile menționate mai sus. Pentru mai multe informații sau înscrieri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de email afișate pe site-ul nostru. Vă așteptăm cu drag! 😊

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.