Vizite la muzee

Vizite la muzee

Vizitele la muzee sunt activități care ne oferă oportunitatea de a cunoaște și de a aprecia diverse aspecte ale culturii, istoriei, artei, științei, etc. La Grădinița Wonderland, ne propunem să organizăm vizite la muzee care să ne stimuleze interesul și plăcerea pentru învățare și pentru frumos. Printre muzeele pe care le vizităm se numără:

  • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: este un muzeu care ne prezintă o varietate de exponate despre viața și evoluția animalelor, plantele și mineralele, mediul înconjurător și biodiversitatea. Aici putem vedea diorame care reconstituie scene din natură, schelete și fosile de animale preistorice, colecții de insecte și păsări, acvarii cu pești și reptile, etc.
  • Muzeul Național de Artă al României: este un muzeu care ne prezintă o varietate de opere de artă din diferite epoci și stiluri, realizate de artiști români și străini. Aici putem admira picturi, sculpturi, grafică, tapiserii, mobilier, ceramică, etc.
  • Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”: este un muzeu care ne prezintă o varietate de case tradiționale și monumente populare din diferite zone ale României. Aici putem descoperi arhitectura, obiceiurile, meșteșugurile și cultura rurală românească.

Prin aceste vizite la muzee, dorim să contribuim la formarea unor copii informați, curioși, receptivi și cultivați, care să se simtă bine în mediul lor cultural și natural. [Aici] puteți vedea câteva imagini de la muzee.

Vrei să adaugi un comentariu?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.