Dezvoltarea universului om și societate

Dezvoltarea universului om și societate

Dezvoltarea universului om și societate este o componentă vitală a educației timpurii, care contribuie la dezvoltarea relaționale, morale și civice a copilului. La Grădinița Wonderland, ne propunem să stimulăm și să susținem dezvoltarea universului om și societate al copiilor prin activități variate și interactive, care să le ofere oportunități de cunoaștere și de integrare în mediul social. Printre obiectivele noastre se numără:

  • Copii învață să relaționeze cu cadrele didactice, cu colegii de grupă, cu personalul auxiliar al grădiniței, astfel încât informațiile primite vor fi asimilate într-un mod practic: experimentând, vizualizând, atingând, simțind: folosim o varietate de metode și resurse didactice, care să le permită copiilor să interacționeze cu persoanele din jurul lor, să le cunoască rolurile și responsabilitățile, să le respecte și să le aprecieze.
  • De asemenea, le oferim copiilor experiențe practice de învățare, care să le stimuleze simțurile și inteligențele multiple.
  • Aceste acțiuni vor dezvolta dorința de a-și construi propria personalitate fiind încurajat mereu să devină un adult curajos, corect și educat: promovăm la copii o atitudine pozitivă față de sine și de ceilalți, prin valorizarea calităților și potențialului lor, prin încurajarea autonomiei și a inițiativei, prin dezvoltarea conștiinței morale și a spiritului civic.

Prin aceste activități, dorim să contribuim la formarea unor copii responsabili, cooperanți, toleranți și solidari, care să se simtă parte integrantă a societății.

Vrei să adaugi un comentariu?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.