Concursuri interactive

Concursuri interactive

Concursurile interactive sunt activități care ne oferă oportunitatea de a ne măsura cunoștințele și abilitățile cu ale altor copii sau educatori din grădiniță, de a ne afirma și de a ne aprecia reciproc, de a ne distra și de a învăța împreună. La Grădinița Wonderland, ne propunem să organizăm concursuri interactive care să ne stimuleze spiritul de competiție, de fair-play și de cooperare. Printre concursurile interactive pe care le organizăm se numără:

  • Concurs de cunoștințe generale: este un concurs în care ne testăm cunoștințele despre diferite domenii, cum ar fi: istorie, geografie, științe, artă, sport, etc. Concursul se desfășoară sub forma unor întrebări cu variante de răspuns sau cu răspuns liber, la care trebuie să răspundem cât mai corect și mai rapid. Concursul se poate organiza între diferite grupe din cadrul grădiniței, între copii mici și mari, între educatori și copii.
  • Concurs de talente: este un concurs în care ne arătăm talentele artistice, cum ar fi: cântatul, dansatul, recitatul, desenatul, modelatul, etc. Concursul se desfășoară sub forma unor prezentări individuale sau de grup, la care trebuie să fim cât mai expresivi și mai creativi. Concursul se poate organiza între diferite grupe din cadrul grădiniței, între copii mici și mari, între educatori și copii.
  • Concurs de gătit: este un concurs în care ne exersăm abilitățile culinare, cum ar fi: tăiatul, amestecatul, coptul, ornatul, etc. Concursul se desfășoară sub forma unor probe practice, la care trebuie să pregătim cât mai bine și mai frumos diferite feluri de mâncare sau deserturi. Concursul se poate organiza între diferite grupe din cadrul grădiniței, între copii mici și mari, între educatori și copii.

Prin aceste concursuri interactive dorim să contribuim la formarea unor copii competenți, curioși, inventivi și comunicativi, care să se simtă bine în mediul lor social și (pre)școlar. [Aici] puteți vedea câteva imagini de la concursurile organizate de Grădinițele Wonderland.

Vrei să adaugi un comentariu?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.