Dezvoltarea universului estetic și creativ

Dezvoltarea universului estetic și creativ

Dezvoltarea universului estetic și creativ este o componentă importantă a educației timpurii, care contribuie la dezvoltarea personalității copilului și la îmbogățirea experienței lui de viață. La Grădinița Wonderland, ne propunem să stimulăm și să susținem dezvoltarea universului estetic și creativ al copiilor prin activități diverse și atractive, care să le ofere oportunități de exprimare artistică și de apreciere a frumosului. Printre obiectivele noastre se numără:

  • Copii învață să aprecieze frumosul, să răspundă emoțional și intelectual provocărilor: încurajăm copiii să descopere și să se bucure de frumusețea naturii, a artei, a muzicii, a literaturii, etc. Le oferim copiilor provocări care să le stimuleze curiozitatea, imaginația și gândirea critică.
  • Lumea culorilor și a materialelor de lucru stimulează imaginația și creativitatea, transformând copii în adevărați artiști prin: pictura, desen, lipit, mototolit, cântat și prin participarea de diferite jocuri muzicale și concursuri creative: folosim o varietate de materiale și tehnici de lucru, care să le permită copiilor să își exprime ideile și sentimentele prin forme, culori, sunete, mișcări, etc. Promovăm la copii o atitudine deschisă și inovatoare față de creație artistică. [Aici] puteți vedea câteva dintre lucrările lor.

Prin aceste activități, dorim să contribuim la formarea unor copii sensibili, expresivi, originali și talentați, care să se simtă liberi și fericiți în universul lor estetic și creativ.

Vrei să adaugi un comentariu?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.