Spectacole de circ

Spectacole de circ

Spectacolele de circ sunt activități care ne oferă oportunitatea de a ne distra și de a ne uimi de numerele artistice ale acrobaților, clovnilor, dresorilor, etc. La Grădinița Wonderland, ne propunem să organizăm vizite la spectacole de circ care să ne stimuleze interesul și plăcerea pentru artă și pentru magie. Printre spectacolele de circ pe care le vizităm se numără:

  • Circul Globus: este un circ care ne prezintă o varietate de numere de acrobație, jonglerie, echilibristică, iluzionism, etc. Aici putem vedea cum artiștii își folosesc corpul și obiectele pentru a crea mișcări spectaculoase și surprinzătoare. De asemenea, putem participa la activități interactive și amuzante, cum ar fi: încercarea unor trucuri simple de magie, jucatul cu mingi sau clăpari, fotografiatul cu artiștii sau cu costumele lor, etc.
  • Circul Metropolitan București: este un circ care ne prezintă o varietate de numere de dresură, cu animale domestice sau exotice, cum ar fi: câini, pisici, ponei, cămile, lei, tigri, elefanți, etc. Aici putem vedea cum animalele își ascultă și își iubesc dresorii, cum execută diferite trucuri și figuri, cum se joacă și se comportă între ele. De asemenea, putem participa la activități educative și emoționante, cum ar fi: hrănitul animalelor cu fructe sau legume (sub supravegherea personalului), mângâiatul și alintatul unor animale blânde și prietenoase (cum ar fi poneii sau cămilele), realizarea unor desene sau colaje cu animalele preferate, etc.
  • Circul Magic: este un circ care ne prezintă o varietate de numere de iluzionism, cu efecte speciale și lumini colorate. Aici putem vedea cum magicienii își folosesc mâinile și obiectele pentru a crea iluzii optice și sonore, cum fac să dispară sau să apară diferite lucruri sau persoane, cum schimbă forma sau culoarea unor obiecte sau animale. De asemenea, putem participa la activități ludice și uimitoare, cum ar fi: ghicitul unor cărți sau numere secrete, asistatul la un număr de levitație sau teleportare, realizarea unor trucuri simple de iluzionism cu ajutorul unor obiecte comune (cum ar fi monede sau elastic), etc.

Prin aceste vizite la spectacole de circ dorim să contribuim la formarea unor copii veseli, curioși, admirativi și fascinați, care să se simtă bine în mediul lor artistic și magic.

Vrei să adaugi un comentariu?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.