Vizite la grădina zoologică

Vizite la grădina zoologică

Vizitele la grădina zoologică sunt activități care ne oferă oportunitatea de a observa și de a cunoaște diverse animale sălbatice, de a învăța despre caracteristicile și mediul lor de viață, de a ne dezvolta curiozitatea și respectul față de ele. La Grădinița Wonderland, ne propunem să organizăm vizite la grădini zoologice care să ne stimuleze interesul și plăcerea pentru natură și pentru viața animală. Printre grădinile zoologice pe care le vizităm se numără:

  • Grădina Zoologică București: este o grădină zoologică care ne prezintă o varietate de animale sălbatice din diferite continente, cum ar fi: lei, tigri, urși, zebre, girafe, elefanți, maimuțe, crocodili, flamingo, etc. Aici putem vedea cum arată și se comportă animalele, cum se hrănesc și se reproduc, cum se adaptează la diferite anotimpuri și condiții climatice. De asemenea, putem participa la activități educative și interactive, cum ar fi: observarea animalelor cu ajutorul unor binocluri sau microscoape, ascultarea și imitarea sunetelor produse de animale, realizarea unor desene sau colaje cu animalele preferate, etc.
  • Grădina Zoologică Ploiești: este o grădină zoologică care ne prezintă o varietate de animale sălbatice din România și din Europa, cum ar fi: lupi, vulpi, căprioare, mistreți, ursi bruni, râși, vidre, bufnițe, șoimi, etc. Aici putem vedea cum trăiesc și se protejează animalele în mediul lor natural sau semi-natural, cum se îngrijesc și se joacă între ele, cum comunică și se orientează. De asemenea, putem participa la activități practice și distractive, cum ar fi: hrănitul animalelor cu fructe sau legume (sub supravegherea personalului), jucatul cu animalele blânde și prietenoase (cum ar fi căprioarele sau vidrele), realizarea unor măști sau podoabe cu animalele preferate, etc.
  • Grădina Zoologică Brașov: este o grădină zoologică care ne prezintă o varietate de animale sălbatice din Asia și Africa, cum ar fi: lei albi, tigri siberieni, urși polari, leoparzi zăpeziți, pinguini imperiali, canguri roșii, suricate amuzante etc. Aici putem vedea cum arată și se comportă animalele exotice și rare care trăiesc în zone reci sau uscate ale planetei. De asemenea putem participa la activități ludice și emoționante cum ar fi: fotografiatul cu animalele (la distanță sigură), ascultatul povestirilor despre viața și aventurile animalelor (spuse de ghizi sau de educatori), realizarea unor puzzle-uri sau jocuri cu animalele preferate etc.

Prin aceste vizite la grădina zoologică dorim să contribuim la formarea unor copii iubitori de natură și de animale care să se simtă bine în mediul lor natural. [Aici] puteți vedea câteva imagini de la grădinile vizitate.

Vrei să adaugi un comentariu?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.