Vizite la teatru

Vizite la teatru

Vizitele la teatru sunt activități care ne oferă oportunitatea de a ne bucura de spectacole artistice adaptate la vârsta și nivelul nostru, de a ne dezvolta imaginația și sensibilitatea artistică, de a ne exprima impresiile și emoțiile. La Grădinița Wonderland, ne propunem să organizăm vizite la teatre care să ne stimuleze interesul și plăcerea pentru artă și pentru frumos. Printre teatrele pe care le vizităm se numără:

  • Teatrul Ion Creangă: este un teatru care ne prezintă o varietate de piese de teatru pentru copii, bazate pe povești clasice sau moderne, pline de umor, aventură și magie. Aici putem vedea personaje îndrăgite din literatura pentru copii, cum ar fi: Scufița Roșie, Albă ca Zăpada, Pinocchio, Cei trei purceluși, etc.
  • Teatrul Excelsior: este un teatru care ne prezintă o varietate de spectacole pentru copii, care combină elemente de teatru, muzică, dans și circ. Aici putem vedea spectacole originale și inovatoare, care ne provoacă să gândim și să visăm, cum ar fi: Micul Prinț, Alice în Țara Minunilor, Peter Pan, etc.
  • Teatrul Țăndărică: este un teatru care ne prezintă o varietate de spectacole de păpuși pentru copii, care folosesc diferite tehnici și materiale de animație. Aici putem vedea spectacole pline de culoare și de viață, care ne încântă și ne amuză, cum ar fi: Capra cu trei iezi, Mica sirenă, Motanul încălțat, etc.

Prin aceste vizite la teatru, dorim să contribuim la formarea unor copii expresivi, receptivi, creativi și cultivați, care să se simtă bine în mediul lor artistic.

Vrei să adaugi un comentariu?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mesaj
1
Grădinița Wonderland
Bună ziua! 👋 Bine ați venit pe site-ul grădiniței Wonderland! Suntem online și gata să vă ajutăm.